LPG v Evropi / LPG in Europe (in English)

Vabljeni tudi na myLPG.eu, kjer je že 1,856 Avtoplinskih inštalaterjev,
88 Avtoplinskih sistemov in 48,202 Avtoplinskih črpalk v 72 državah.

Prijava na obvestila

Želite biti obveščeni o novih plinskih črpalkah in novostih na strani?

Prijava na novice (odpre se novo okno z obrazcem)

Pogoji uporabe

Dobrodošli na spletni strani plinske-crpalke.si. Prosimo vas, da kot obiskovalec upoštevate spodaj naštete pogoje. Z ogledom te strani potrjujete, da se strinjate s pogoji in jih v celoti sprejemate.

Informacije

Lastnik spletne strani si pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletne strani in/ali preneha z njenim dopolnjevanjem, kadarkoli, brez vsakršnega predhodnjega obvestila in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletne strani.

Omejitev odgovornosti

Vsa besedila, slike ter ostale vsebine, ki so prikazane na spletnem mestu, je izbral in uredil lastnik spletne strani in so zgolj informativni podatki. Kljub njihovi informativni naravi, lastnik ne odgovarja za natančnost in točnost navedenih podatkov. Lastnik spletne strani ne odgovarja za nikakršno posredno, neposredno, posebno ali slučajno škodo, ki bi nastala zaradi razumevanja podatkov spletne strani.

Varstvo osebnih podatkov

Stran plinske-crpalke.si v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP) po svojih najboljših močeh varuje osebne podatke uporabnikov teh spletnih strani. To pomeni, da stran zbira osebne podatke, samo kadar jih uporabnik posreduje prostovoljno in podpiše izjavo, s katero dovoljuje zbiranje, hranjenje in obdelavo osebnih podatkov. Stran plinske-crpalke.si se obvezuje, da bo zbrane podatke hranila in uporabljala samo toliko časa, kot bo potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani. Stran plinske-crpalke.si osebnih podatkov uporabnikov ne bo posredovala nobeni drugi fizični ali pravni osebi razen če se bo oseba s tem strinjala.

Na strani plinske-crpalke.si se zbirajo e-naslovi, če se uporabnik spletne strani prijavi na novice.

Google Adsense

Tretja stran (oglaševalec) za serviranje oglasov uporablja tehnologijo in povezave na http://www.plinske-crpalke.si, ki pošlje informacije direktno vašemu spletnemu brskalniku. Ko se to zgodi, prejmejo avtomatsko vaš IP naslov. Druge tehnologije (kot so piškoti, JavaScript, sledilni piškoti) so prav tako lahko uporabljene s tretje strani (oglaševalcev), ki merijo učinkovitost njihovega oglaševanja in / ali personalizirajo vsebino oglaševanja, ki jo vidite.

Spletna stran http://www.plinske-crpalke.si, nima dostopa ali kontrole nad piškoti, ki jih uporabljajo tretje strani (oglaševalci).

Za dodatne/podrobne informacije o piškotih, ki jih uporablja tretja stran (oglaševalci) za prezentiranje oglasov, ter možnostjo za izstopitve od prezentiranja oglasov se pozanimajte na http://www.google.com/privacy_ads.html.

V kolikor želite onemogočiti piškote, lahko to storite v nastavitvah lastnega spletnega brskalnika. Več informacijo o upravljanju s piškoti v vašem spletnem brskalniku pa si lahko preberete na spletni strani brskalnika ali spletni strani lastnika spletnega brskalnika, ki ga uporabljate.